Website laten maken Amsterdam

Altijd maar online

Je ontkomt er niet meer aan; een goed functionerende website, alles en iedereen is online. Even appen onderweg, tabletje in de trein, filmpje in de file. 24 uur online zijn hoort bij deze tijd. Het aantal bedrijven met een website neemt razendsnel toe. Dus ook jij mag deze boot niet missen! Graphic Junkie is een full service ontwerpbureau uit Amsterdam dat gespecialiseerd is het bedenken, ontwerpen en realiseren van WordPress websites. Onze websites zijn eenvoudig door jou zelf te onderhouden en hebben allemaal een onderscheidend en uniek ontwerp.

Wij ontwerpen websites die bij jou en je doelgroep passen, die aansluiten op de wensen en eisen van deze tijd. Onze websites zijn snel, overzichtelijk en geschikt voor SEO toepassingen. Je kunt bij ons terecht voor het laten maken van een website of webshop, het ontwerpen en ontwikkelen van een landingspagina, voor projectmanagement of iedere andere aanvraag die betrekking heeft op webdevelopment.

Wordpress website Amsterdam

Ik wil een website laten maken waar moet ik op letten?

Met het aantal opkomende internetbedrijven lijkt het ontwikkelen van een website eenvoudig. Toch is dit niet zo. Om een website of webshop op een juiste manier te laten functioneren zijn diverse aandachtspunten van groot belang. Het is daarom belangrijk dat je op voorhand goed nadenkt over de wensen en eisen die jij aan een website of webshop stelt. Hieronder is in het kort weergegeven welke aspecten er noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website. Wil je dat wij jouw wensen implementeren in een gelikt design dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt daarvoor contact opnemen met één van onze designers.

1. Onderhoudsvriendelijk (zelf aanpassen)

Als je een website laat maken is het belangrijk dat deze nadat deze online is geplaatst regelmatig wordt geüpdatet. Niet alleen is dit goed voor je ranking in Google maar ook de bezoekers van je website worden regelmatig voorzien van nieuwe informatie. Wil je een website laten maken denk dan op voorhand goed na hoe je om wenst te gaan met het onderhouden hiervan. Wil je dit zelf doen of laat je dit doen? Niet alleen de content heeft onderhoud nodig ook de software, denk hierbij aan bijvoorbeeld anti spam of translate-plugins. Content kun je eenvoudig zelf aanpassen door het integreren van een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. CMS staat voor Content Management, dit systeem stelt je in staat om op een snelle en eenvoudige manier de inhoud van een webpagina  aan te passen. Als ontwerpbureau maken wij standaard gebruik van het open source systeem WordPress. Dit systeem wordt wereldwijd gebruikt en is daardoor vol in ontwikkeling. Naast de content verdient ook de software achter je site (zoals antivirus etc.) de nodige onderhoud, overleg hierover met de ontwerper.

Respsonsive wordpress website Amsterdam

2. Responsive ontwerp

We zien het steeds vaker op het nieuws; datahonger niet te stillen. Het mobiele gebruik in Nederland neemt explosief toe. Wil je een website laten maken houd er dan rekening mee dat deze bezocht wordt vanaf allerlei devices. Ieder device heeft andere afmetingen, een andere resolutie en ook het aantal pixels verschilt nogal. Als je een site laat maken is het belangrijk dat de ontwerper hier rekening mee houdt. Vraag aan de ontwerper om een responsive ontwerp. Een responsive site zorgt er voor dat het ontwerp aangepast wordt aan het device zodat de webpagina goed toonbaar is op ieder moment op iedere locatie en vanaf elke device.

Website laten ontwerpen responsive

3. Een snelle website

Iedereen kent het wel, een webpagina die moeilijk opent of die tergend traag laadt. Wat doe je? Weg klikken en op zoek naar een andere aanbieder (je concurrent). Het is dus van groot belang dat je site snel is. Als je een website laat maken is het van belang dat de ontwerper rekening houdt met alle informatie achter de schermen. Hierbij is het van belang dat nutteloze informatie, verouderde software en andere energievreters worden verwijderd. Ook dient de ontwerper rekening te houden met laadtijden van afbeeldingen. Naast deze praktische aanpassingen is het noodzakelijk dat de juiste software, codering en hosting wordt gebruikt. Als deze aandachtspunten niet op orde zijn vertraagd je site en verslechterd je beoordeling van Google, je zakt en bent dus moeilijker vindbaar.

Snelle website laten maken

4. Het doel van je webpagina

Als je een website laat ontwerpen denk dan op voorhand goed na over het doel van je website. Wil je mensen informeren, amuseren, verkopen etc.? Het doel bepaald voor een deel het uiterlijk van je website en het aantal call-to-actions op je site. Deze call-to-actions zijn attributen die aanzetten tot actie, denk bijvoorbeeld aan een koop-button of een contactformulier, de call-to-actions komen vaak voor op webwinkels met als doel om zoveel mogelijk te verkopen. Het doel bepaald daarnaast ook de indeling van je website. Eerst mensen verleiden en dan overgaan tot actie of direct actie? Samen met de ontwerper kun je het actieplan bepalen.

Heldere website Amsterdam

5. De beste Look en Feel

Het oog wil ook wat, en dat is ook zeker van toepassing op het internet. Je website moet gelikt zijn, aansluiten op de verwachting die je doelgroep heeft. Ooit getwijfeld aan de website van Samsung of Apple? Nee wij ook niet. Wil jij een website laten ontwerpen stem dan goed met je ontwerper af wat de look en feel moet zijn. Je kunt je merk online versterken en het juiste gevoel bij je doelgroep oproepen door aansluiting te zoeken tussen je brand (merk) en het online ontwerp.

Responsive website laten maken Amsterdam

5. De juiste content (inhoud)

Daar kleren de man maakt, maakt content de website. Hoe mooi de basis en goed vindbaar je website ook is, zonder goede inhoud blijft niemand op je website plakken. De inhoud moet dus aanspreken, boeien en aanzetten tot actie. Naast de inhoud van webteksten is de indeling van de website van groot belang. Je website moet rustig ogen en structuur bevatten, afbeeldingen zijn er om te verleiden en te ondersteunen.

Inhoudelijke website

4. SEO geschikt (vindbaar in Google)

Om te voorkomen dat Google jouw webpagina overslaat zorgen wij er voor dat er achter de schermen ruimte is om zoektermen toe te voegen (SEO-gereed). Deze zoektermen linkt Google aan jouw bedrijf of product zodat je beter zichtbaar bent en gevonden kunt worden. Afhankelijk van je wensen  zorgen wij door middel van SEO voor een betere ranking. Binnenkort verschijnt er een artikel met diverse tips hoe jij beter vindbaar kunt worden in Google. Wil jij alvast een gratis advies ontvangen over de vindbaarheid van jouw site? Vraag deze dan gratis aan:

SEO advies aanvragen
SEO Amsterdam

Cases webdesign

Hieronder zijn een aantal cases weergegeven die recent zijn opgeleverd. De wensen en eisen van onze klanten lopen aardig uiteen. Op deze manier blijven we onszelf ontwikkelen en zijn we altijd in staat om in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem via het contactformulier contact met ons op en we doen snel een bakkie!

Website laten maken Amsterdam

Website DELA Vastgoed

Op verzoek van DELA Vastgoed hebben wij de volledige website vernieuwd. De huidige site is weer geschikt voor alle devices (responsive) en aangepast aan de eisen van deze tijd. In deze case lag de nadruk op de integratie van de huisstijl van moederbedrijf DELA. Het ontwerp is door Graphic Junkie verzorgd, de implentatie heeft plaatsgevonden via de corporate-afdeling van DELA.

 • Integratie corporate identity;
 • Integratie van Social Media kanalen;
 • Responsive design;
 • Webdesign;
 • Projectmanagement.

Website Zorgcoöperatie Gemert

Zorgcoöperatie Gemert wilde een website die geschikt was voor zorgbehoevende. Gebruiksgemak stond hier dus voorop. De website bestaat uit een responsive design dat aansluit op alle devices. De huisstijl (ook door ons ontworpen) hebben we volledig in de website doorgetrokken (juiste look & feel). Naast het ontwerpen en implementeren is de website geschikt gemaakt voor google zodat zorgbehoevende personen de site eenvoudig kunnen vinden.

 • Integratie corporate identity;
 • Gebruiksgemak;
 • Webdesign;
 • Website incl. CMS-systeem; (wordpress)
 • Projectmanagement.
Website ontwerp ZCG
Webshop laten maken Amsterdam

Webhop Amazed by Fashion

Amazed by Fashion wilde een webshop laten maken die geschikt was voor de verkoop van modeartikelen. Voor Amazed by Fashion hebben we een nieuwe responsive website ontwikkeld. Gebruiksgemak vanaf alle devices was de grootste uitdaging, mensen kopen tegenwoordig steeds vaker online en ook vanaf telefoon en tablet. In de website hebben we tevens een internetkassa en webshop (Woocommerce) geïntegreerd. De website was eenvoudig bij te werken met het Woocommerce WordPress CMS-systeem. Helaas is de website momenteel offline.

 • Integratie corporate identity;
 • Rensponsive (geschikt voor alle devices);
 • Internetkassa;
 • Webshop integratie;
 • Webdesign;
 • Beheer via CMS-systeem.

Website Houvast Gemert Bakel

De website van mindervaliden- en gehandicaptenvereniging Houvast was toe aan een opfrisbeurt. Ook hier stond informatie en gebruiksgemak voorop. De website is eenvoudig qua opzet en bevat doeltreffende content. De website werken we periodiek bij zodat alle leden tijdig worden voorzien van nieuwe informatie.

 • Integratie corporate identity;
 • Gebruiksgemak;
 • Webdesign;
 • Website incl. CMS-systeem; (wordpress)
 • Projectmanagement.
Website laten maken Amsterdam

Ik wil contact

Contactgegevens

Grafisch ontwerper Amsterdam

Graphic Junkie
Rick Konings
Info@graphicjunkie.nl
www.graphicjunkie.nl
Telefoon: 06 100 26 251

KvK 50957562

Afspraak maken met grafisch ontwerper Amsterdam

Website laten maken Amsterdam | Graphic Junkie