Website laten maken

Je ontkomt er niet meer aan; een goed functionerende website, alles en iedereen is online. Even appen onderweg, tabletje in de trein, filmpje in de file. 24 uur online zijn hoort bij deze tijd. Het aantal bedrijven met een website neemt razendsnel toe. Dus ook jij moet zichtbaar zijn.
Als je website niet goed functioneert of traag is heb je pech ze klikken gewoon vrolijk verder, weer een potentiële klant minder. Naast dat je website moet functioneren moet je opvallen. In eerste instantie mooi maar wel passend bij het doel (ooit een flitsende site gezien van een begrafenisondernemer…)

Programma van Eisen

Wil jij een website laten maken bedenk dat goed wat de hoofdfunctie is van je website. Wil je mensen informeren, wil je iets aan de man brengen of zoek je juist interactie? Alvorens wij starten met het ontwerpen van je website stellen we samen een uitgebreid Programma van Eisen (PvE) op. In dit PvE nemen we op welke functionaliteiten er achter de website zichtbaar moeten zijn.

Ik wil een website laten maken maar waar moet ik op letten?

1. Onderhoudsvriendelijke website zelf aanpassen

Als we een website ontwerpen blijven we graag bij de website betrokken nadat deze online is geplaatst. Maar om je niet onnodig met kosten op te zadelen integreren wij achter al onze website een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. CMS staat voor Content Management, dit systeem stelt je in staat om snel en eenvoudig de inhoud (content) van de website via je eigen inloggegevens aan te passen. We maken standaard gebruik van het open source systeem WordPress. Dit systeem wordt wereldwijd gebruik en is doordat het Open Source is altijd in ontwikkeling. Uiteraard kunnen wij de website ook bijwerken wanneer dat nodig is. Standaard sluiten we na de implementatie van de website een servicecontract af, het is tenslotte iets wat je moet onderhouden. Denk hierbij aan het weren van virussen, vervelende hackers en het updaten van verouderde en vertragende software.

2. Responsive website (geschikt voor alle devices)

Wil je een website laten maken houd er dan rekening mee dat de website bezocht wordt vanaf allerlei devices (telefoon/tablet/pc/laptop). Omdat een website goed moet functioneren ongeacht vanaf waar je de website bekijkt, ontwerpen wij de website zo dat deze goed zichtbaar en functioneel is vanaf alle devices. Passend op alle devices noemt men een responsive design.

3. Een snelle website

Er is weinig zo irritant als een trage website. Vandaar dat we veel aandacht schenken aan alle informatie achter de schermen. Zo beperken we de aanwezigheid van nutteloze plugins en zorgen we er voor dat deze altijd up to date zijn. Voor slome software en grote afbeeldingen (MB-vreters) is er op onze websites geen ruimte, deze zorgen vaak voor veel vertraging. Voordat we fysiek aan de slag gaan bepalen we samen met jou het doel van je website en stemmen daar het hostingpakket op af. Soms heb je net wat meer dataverkeer en online space nodig om de website sneller te laten draaien. Uiteraard is het e.e.a. afhankelijk van je doel en hoe actief je de website gaat inzetten en gebruiken.

Wordpress site laten maken - functionaliteiten

4. SEO geschikt (vindbaar in Google)

Wil je een website laten maken denk er dan aan dat een website niet vanuit zichzelf zichtbaar is in Google. Om te voorkomen dat de zoekmachinegigant jouw website overslaat zorgen wij er voor dat er achter de schermen ruimte is om zoektermen toe te voegen. Deze zoektermen linkt Google aan jouw website zodat je zichtbaar bent en gevonden kunt worden. Wil je hoger in Google komen dan kunnen we je ook verder helpen. Een betere ranking kunnen we realiseren door het toepassen van SEO.

5. Een aantrekkelijke website

Wil je een website laten maken denk dan ook goed na over wat er zichtbaar moet zijn op de website en of het in dezelfde huisstijl moet als je merk of logo. Wij houden van mooie dingen maken dus ook jouw website moet visueel aantrekkelijk worden. Visuele aantrekkelijkheid zorgt er voor dat mensen langer op je website verblijven. En als mensen langer op je website verblijven krijgen ze meer informatie binnen en deze informatie zorgt er voor dat men eerder geneigd is om je product of dienst af te nemen.

6. Gebruiksvriendelijke website

Eenmaal op de website aangekomen moet de website functioneel op orde zijn. Het gebruik moet vanzelfsprekend zijn. Als mensen moeten zoeken kun je het vergeten dan zijn ze al vertrokken naar de concurrent. Het is daarom ook van belang dat alles op de website vanzelfsprekend is. Ook moet je er rekening mee houden dat de website door iedereen kan worden bezocht. Call 2 Action buttons kunnen je hierbij helpen, dit zijn knoppen die gericht zijn op actie: denk aan een portfolio bekijken of een e-mail verzenden. Voor deze laatste integreren we vaak een contactformulier, dat scheelt mensen de e-mailbox openen.

Wat doen jullie allemaal?

Of het nu gaat om projectmanagement, een webshop, een dashboard voor leden, een informatieve website, een meertalige website of een meertalige webshop waarbij leden kunnen inloggen. We kunnen het allemaal en moeilijke vragen zien wij juist als een uitdaging. Om inzicht te krijgen in de diversiteit zijn hieronder een aantal cases weergegeven.

Cases

Website DELA Vastgoed

Op verzoek van DELA Vastgoed hebben wij de volledige website vernieuwd. De huidige website is weer geschikt voor alle devices (responsive) en aangepast aan de eisen van deze tijd. In deze case lag de nadruk op de integratie van de huisstijl van moederbedrijf DELA. Het ontwerp is door Graphic Junkie verzorgd, de implentatie heeft plaatsgevonden via de corporateafdeling van DELA.

 • Integratie corporate identity;
 • Integratie van Social Media kanalen;
 • Responsive design;
 • Webdesign;
 • Projectmanagement.
Website laten maken Amsterdam
Website ontwerp ZCG

Website Zorgcoöperatie

Zorgcoöperatie Gemert wilde een website laten ontwerpen die geschikt is voor zorgbehoevende. Gebruiksgemak stond hier dus voorop. De huisstijl (ook door ons ontworpen) hebben we volledig in de website doorgetrokken. Naast het ontwerp hebben we de website gereed gemaakt voor Google en hebben we de website geschikt gemaakt voor alle denkbare devices.

 • Integratie corporate identity;
 • Gebruiksgemak;
 • Webdesign;
 • Website incl. CMS-systeem; (wordpress)
 • Projectmanagement.

Website EDVC

EDVC wilde een website laten ontwerpen die geschikt is voor meerdere landen. Theo van Delft, de eigenaar van EDVC is internationaal paardentandarts en dus ook werkzaam buiten de Nederlandse grenzen. Vandaar dat in deze case meertaligheid centraal stond. De website is vandaar dus ook beschikbaar in diverse talen. Naast het ontwerp hebben we de implementatie verzorgd en is de website aanpasbaar door het geïntegreerde CMS-systeem.

 • Integratie corporate identity;
 • Gebruiksgemak;
 • Webdesign;
 • Website incl. CMS-systeem; (wordpress)
 • Meertalig (WMPL-functie).
Website ontwerp EDVC
Website ontwerp + implementatie ABF

Website Amazed by Fashion

Amazed by Fashion wilde een website laten maken die geschikt was voor de verkoop van modeartikelen. Voor Amazed by Fashion hebben we een nieuwe responsive website ontwikkeld. Gebruiksgemak vanaf alle devices was de grootste uitdaging, mensen kopen tegenwoordig steeds vaker online en ook vanaf telefoon en tablet. In de website hebben we tevens een internetkassa en webshop geïntegreerd. De website was eenvoudig bij te werken met het Woocommerce WordPress CMS-systeem. Helaas is de website momenteel offline.

 • Integratie corporate identity;
 • Rensponsive (geschikt voor alle devices);
 • Internetkassa;
 • Webshop integratie;
 • Webdesign;
 • Beheer via CMS-systeem.

Ik wil contact

Graphic Junkie | Website laten maken in Amsterdam