Onze werkwijze

Om zo goed mogelijk invulling te geven aan jouw wens of vraag maken we gebruik van het Graphic Junkie stappenplan. Dit stappenplan zorgt er voor dat we zo efficiënt en snel mogelijk kunnen beginnen aan iedere opgave. Hieronder is in het stappenplan weergegeven wat je per fase kunt verwachten. Ben je nu al overtuigd dat wij de juiste partner zijn of heb je een andere vraag? Neem contact op via onderstaande button.

 

Neem direct contact op

Stap 1: uitvraag formuleren

Iedere grafische uitwerking begint vanuit een wens, vraag of een idee. Heb jij er moeite mee om een uitvraag te formuleren dan sparren we graag met je mee. Vaak is een telefoontje aan één van onze grafische collega’s voldoende, ben je er dan nog niet uit dan pakken we de schetsrol er bij.

Stap 2 : programma van eisen

Nadat we samen inzichtelijk hebben gemaakt wat jij wilt bereiken stellen we een Programma van Eisen (PvE) op. In dit programma van eisen tref je een korte opsomming van de uitgangspunten, wensen & eisen en het uiteindelijke doel. Ook bespreken we jouw verwachtingen van het eindproduct en hoe we dit waar gaan maken.

Stap 3: kostenopstelling

Voordat we stap 1 en 2 doorlopen geven we vaak al een indicatie van de kosten. Op deze manier kom je niet snel voor verrassingen te staan. De hoogte van de uiteindelijke offerte gaat hand in hand met de werkzaamheden die wij voor je gaan verrichten. Hoe duidelijker de omschrijving en het PvE hoe duidelijker de offerte.

Stap 4: aan de slag

Zodra we formeel opdracht ontvangen gaan we pijlsnel aan de slag. Samen met jou bespreken we het tijdspad waarbinnen jij producten of diensten kunt verwachten. Of het nu gaat om een langjarig project of over de deadline van volgende week, wij proberen ons team zo op te tuigen dat we aan iedere vraag kunnen voldoen.

Stap 5: productlancering

We zijn er bijna, het eindproduct is in zicht en dat mag gevierd worden. Vanuit ons beleid proberen we zoveel mogelijk paperless te werken. Onze bestanden leveren we dan ook vaak digitaal of op sticky aan tenzij anders overeengekomen. Op voorhand maken we duidelijk wat je als eindproduct kunt verwachten, dit is natuurlijk afhankelijk van de productgroep. Gaat het om een website of een online campagne dan denken we graag met je mee hoe we het product het beste kunnen lanceren.

Stap 6: evalueren en verbeteren

Als het product is gepubliceerd of is ingezet is het tijd voor evaluatie. Wat ging er goed, konden er dingen beter? Evaluatiemomenten zorgen voor productverbetering en de verbetering van onze eigen dienstverlening.

Grafisch ontwerpbureau Amsterdam | Graphic Junkie